Info

Kläder och saker ska kunna användas igen. Och igen och igen.  Trygghet, hållbarhet och det vackra – det ska Redressed stå för. Välkommen hit.

Redressed är en butik som värnar om en hållbar livsstil. Vackra saker och kläder med bra kvalitet ska kunna användas igen. Att inreda med second hand har blivit en självklar del av vårt konsumtionsmönster.

Eftersom kläderna oftast är begagnade beskriver  jag dem så noggrant jag kan. Om de är namnade eller är tvättade i sköljmedel skrivs detta ut. Plaggen är hela och rena. Är de tvättmärkta eller noppiga försöker jag att skildra detta så bra jag kan. Kläderna kommer från djur- och rökfria hem.

Redressed uppdaterar butiken ständigt med fina saker som vill byta ägare. Vi säljer mestadels barnkläder men även vackra saker och läsvärda böcker läggs in i butiken ibland under fliken Livsstil-vintage.

Varorna skickas med Postnord spårbart. Frakt kostar alltid 45 kr, hur lite och mycket du än köper.

Blir du missnöjd, tveka inte att höra av dig! Vi vill att man ska vara nöjd med sitt köp såklart och försöker att lösa eventuellt missnöje. Du har full returrätt i 14 dagar. Meddela mig via mail så kommer information kring returer.

Varukorg